Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 09

   У рамках Тижня історії до Року Державності України в 6-Б класі проведено позакласний захід «У країні Кросвордії». Урок відбувся на вулиці у формі родинної гри. В такій невимушеній, теплій атмосфері діти змогли дізнатися про історію становлення незалежної України, пізнати себе, розкрити свої здібності, згуртуватися. А коли батьки підтримують і хоча б на кілька хвилин стають такими ж безпосередніми, як і вони,тоді дітям ці уроки найбільше запам’ятовуються.

Катерина Гелюта, класний керівник 6-Б класу

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

Переглядів: 422 | Додав: Умарі | Дата: 09.10.2016

  16 вересня для учнів 8 – Б класу була проведена година спілкування на тему: «Єднання заради незалежності». Мета заходу - виховувати почуття патріотизму, гордість за свою Батьківщину; доповнити і поглибити знання дітей про Батьківщину; формувати уявлення про Україну, як суверенну державу з давньою історією; розвивати в учнів творче мислення, уяву, комунікабельність; формувати громадянські якості, патріотизм, людяність, працьовитість; виховувати любов і повагу до Батьківщини.

   Учні взяли участь у вікторині «Що я знаю про Україну», висловлювали свої думки за допомогою інтерактивної вправи «Асоціативний кущ»< ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: Умарі | Дата: 09.10.2016

  

Протягом 26-30 вересня 2016 року в КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради" відбулися заходи, присвячені 98-й річниці з Дня народження В.О.Сухомлинського. Класоводами та класними керівниками школи проведені тематичні виховні та позакласні заходи. Бібліотекар Дахновська О.О. оформила виставку творчої спадщини В.Сухомлинського. Учнями школи випущено газету "Вшановуємо українського педагога В.Сухомлинського", організовано виставку малюнків до його творів.

   Цікаво та змістовно пройшли виховні години в 5-А та 6-А класах на теми "Людські чесноти. Байдужість. Милосердя. Доброта" і "Жити у світі книжок".

   Чм ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: Умарі | Дата: 09.10.2016 | Коментарі (0)