Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 9 » Впроваджуємо творчість В.О.Сухомлинського
15:25
Впроваджуємо творчість В.О.Сухомлинського

  

Протягом 26-30 вересня 2016 року в КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради" відбулися заходи, присвячені 98-й річниці з Дня народження В.О.Сухомлинського. Класоводами та класними керівниками школи проведені тематичні виховні та позакласні заходи. Бібліотекар Дахновська О.О. оформила виставку творчої спадщини В.Сухомлинського. Учнями школи випущено газету "Вшановуємо українського педагога В.Сухомлинського", організовано виставку малюнків до його творів.

   Цікаво та змістовно пройшли виховні години в 5-А та 6-А класах на теми "Людські чесноти. Байдужість. Милосердя. Доброта" і "Жити у світі книжок".

   Чміль Наталія Володимирівна на прикладах змісту оповідань та казок В.О.Сухомлинського пробуджувала інтерес п'ятикласників до всього корисного, морального, вчила аргументувати переваги добрих вчинків, поглибила розуміння учнями понять "байдужість", "милосердя", "доброта".

   Мельничук Людмила Василівна створила оптимальні умови для усвідомлення учнями необхідності багато читати, підвищувати інтелектуальний рівень. Через активні форми роботи виховувала любов до книги, національну гордість, почуття обов'язку щодо навчання і читання.

  Зростаймо справжніми українцями!

Наталя Саціна, заступник директора

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

Переглядів: 446 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: