Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 9 » Єднання заради незалежності
16:21
Єднання заради незалежності

  16 вересня для учнів 8 – Б класу була проведена година спілкування на тему: «Єднання заради незалежності». Мета заходу - виховувати почуття патріотизму, гордість за свою Батьківщину; доповнити і поглибити знання дітей про Батьківщину; формувати уявлення про Україну, як суверенну державу з давньою історією; розвивати в учнів творче мислення, уяву, комунікабельність; формувати громадянські якості, патріотизм, людяність, працьовитість; виховувати любов і повагу до Батьківщини.

   Учні взяли участь у вікторині «Що я знаю про Україну», висловлювали свої думки за допомогою інтерактивної вправи «Асоціативний кущ» і методу «Мозковий штурм» щодо прав громадянина і неприпустимих дій. Була проведена гра «Відгадай українську реалію». Також учні 8 – Б класу переглянули та обговорили відеоролик «Обличчя незалежності – люди, які творять історію» і проаналізували ключові події на шляху до незалежності за допомогою відеоролика «25 кроків до незалежності».

  Як підсумок, прослухали легенду «Фарби» і дійшли до висновку, що в нашій країні, кожне місто, кожна область – це лише окремий тюбик з фарбою, а разом ми – квітуча, барвиста Україна. Символічним є те, що на Майдані, виборюючи свою свободу й нове життя для України, стояли поруч пліч-о-пліч представники різних регіонів України.

А коли після анексії Криму та подій на сході України сотні сімей змушені були покинути свої домівки у пошуках безпеки, їх охоче прийняли родини на Заході. Це ще раз доводить, що Україна – єдина держава, єдиний народ.

Оксана Данилюк, класний керівник 8-Б класу

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

Переглядів: 403 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0