Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Січень » 26

 

  Центр Громадських Молодіжних Організацій Волині “Наша справа”, Центр Європейської Інформації у місті Луцьку реалізовує проект «Європейська ідентичність». Кожна країна в Європейському Союзі та поза ним має свою ідентичність, індивідуальність. В кожній країні є свої відмінні від інших культура, традиції, звичаї. В Україні такою традицією є Петриківський розпис, який сягає своєю історією вісімнадцятого століття. Це не лише народне мистецтво, що зберігає традиції оздоблення українського житла, але й сучасний живопис, який розвивається та набуває нових рис.

   Для реалізації проекту було запрошено відому на всю Україну та Європу ... Читати далі »

Переглядів: 527 | Додав: Умарі | Дата: 26.01.2016 | Коментарі (0)

  

  16 грудня 2015р. о 15.00 у приміщенні Волинської обласної наукової бібліотеки ім. Олени Пчілки відбулася акція для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей «Євро-клуб дарує дітям свято в День Святого Миколая», учасниками якого стали 50 дітей.

  Свято розпочалось з привітання шкільного Євроклубу 26-ї школи, координатором якого є Федонюк Тетяна. Вони розповіли дітям, як святкується день святого Миколая в Німеччині, Франції, Нідерландах, Бельгії, Болгарії.

  Євроклуб «Крок до Європи» Луцької ЗОШ №13 підготував презентацію про історію виникнення та святкування дня святого Миколая і Нового року в Польщі, Угорщині, Румунії та  Україні. А Ліна Басюк ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: Умарі | Дата: 26.01.2016 | Коментарі (0)