Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Січень » 26 » Ми в житті повинні творити добрі діла (із життя шкільного євроклубу)
22:17
Ми в житті повинні творити добрі діла (із життя шкільного євроклубу)

  

  16 грудня 2015р. о 15.00 у приміщенні Волинської обласної наукової бібліотеки ім. Олени Пчілки відбулася акція для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей «Євро-клуб дарує дітям свято в День Святого Миколая», учасниками якого стали 50 дітей.

  Свято розпочалось з привітання шкільного Євроклубу 26-ї школи, координатором якого є Федонюк Тетяна. Вони розповіли дітям, як святкується день святого Миколая в Німеччині, Франції, Нідерландах, Бельгії, Болгарії.

  Євроклуб «Крок до Європи» Луцької ЗОШ №13 підготував презентацію про історію виникнення та святкування дня святого Миколая і Нового року в Польщі, Угорщині, Румунії та  Україні. А Ліна Басюк, директор Центру Європейської Інформації у м. Луцьку у формі слайд-шоу презентувала Різдво та свято Миколая у Німеччині.
  Цікавою частиною заходу для найменших учасників стала пізнавальна лекція від диякона Луцької православної церкви Отця Андрія.

  Дуже важливою частиною акції було виготовлення об’ємних листівок дітьми для реабілітаційного центру Волині. Враження були особливі, адже здорові діти розуміли, як чудово подарувати трішки тепла тим, хто не має рівних можливостей з усіма насолоджуватися життям і бути активним.  Допомагали діткам у творчому процесі художниці Фабрики Святого Миколая Катерина та Уляна.
  На завершення свята дорослі організували солодкий стіл. Було помітно, що діти залишились дуже задоволені, і радість переповнювала кожного учасника свята.
Захід був проведений Центром Громадських Молодіжних Організацій Волині “Наша справа”, Центром Європейської Інформації у місті Луцьку за фінансової підтримки Відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради.

Світлана Стрилюк, керівник євроклубу "Крок до Європи"

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

Переглядів: 408 | Додав: Умарі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: