Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 04

 

27 жовтня 2015 року відбулося засідання творчої групи Луцької ЗОШ №13 на тему: «Психологічні чинники формування суб′єктивної позиції старшокласників у процесі професійного самовизначення».

   Професійне самовизначення – важливий етап життєвого самовизначення особистості. Дослідження професійного самовизначення особистості мають велике значення як в контексті вивчення ключової проблеми психології – становлення особистості в цілому, так і як важливого етапу професійного становлення особистості. Ці дослідження відповідають попиту суспільства на підготовку кваліфікованих спеціалістів, бо саме невирішеність проблеми професійного самовизначення, пролоногованість цього процесу призводять до незадоволеності обраною професією, невідповідності обраному профілю діяльності, і, ... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: Умарі | Дата: 04.11.2015 | Коментарі (0)

«Якщо ви хочете високо піднятися, користуйтеся власними ногами! Не дозволяйте нести себе, не сідайте на чужі плечі і голови!»

Фрідріх Вільгельм Ніцше

   Незалежно від того, де перебуває вчитель, атмосфера навколо нього – це відбиток його індивідуальності. Молодий учитель - учорашній студент, який переступив поріг школи. І тепер ким вона для нього стане – лагідною мамою, чи сердитою мачухою, залежить від нього.

 

На виконання річного плану школи, плану методичного кабінету на 2015/2016 навчальний рік, наказу по школі від 13.10.2015 №378-од з 19 ... Читати далі »

Переглядів: 543 | Додав: Умарі | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)