Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 18

     На виконання річного плану роботи школи на 2015/2016 н.р. з 05 по 09 жовтня в школі був проведений тиждень наставників на тему "Формування життєвої компетентності учнів за допомогою активних та інтерактивних форм і методів навчання". Педагогами-наставниками було проведено 11 відкритих уроків для молодих вчителів.

  Вчитель вищої категорії Купчик О.О. продемонструвала роботу вчителя початкових класів за посібником С.О.Скворцової "Математика" в 3 класі. Формуючи прийоми розумових дій аналізу та синтезу, порівняння, математичні компетентності учнів, вчитель застосувала нестандартну форму проведення уроку - урок збору врожаю знань. Розпочинаючи урок психологічною та поетичною хвилинками, звернула увагу учнів на те, що математика - це наука, що допомагає розв'язати життєві ситуації. З метою активізац ... Читати далі »

Переглядів: 551 | Додав: Умарі | Дата: 18.10.2015 | Коментарі (0)

"Тільки той стане справжнім вчителем,

хто ніколи не забуває, що він був дитиною"

В.О.Сухомлинський

   З 19 по 31 вересня 2015 року у школі проводились заходи на відзначення 97-ї річниці від Дня народження Василя Олександровича Сухомлинського, видатного педагога-гуманіста, чия творча спадщина   є неоціненною не тільки для освітян, а й для усієї громадськості.

   У рамках заходів було проведено засідання Школи молодого педагога з теми "Сухомлинський - Учитель любові й добра", брейн-ринг "Пам'яті В.О.Сухомлинського" (Саціна Н.Л.),  відритий позакласний захід в 5-Б класі на тему "В.О.Сухомлинський - педагог, публіцис ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: Умарі | Дата: 18.10.2015 | Коментарі (0)