Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 18 » Учитель любові й добра
13:05
Учитель любові й добра

"Тільки той стане справжнім вчителем,

хто ніколи не забуває, що він був дитиною"

В.О.Сухомлинський

   З 19 по 31 вересня 2015 року у школі проводились заходи на відзначення 97-ї річниці від Дня народження Василя Олександровича Сухомлинського, видатного педагога-гуманіста, чия творча спадщина   є неоціненною не тільки для освітян, а й для усієї громадськості.

   У рамках заходів було проведено засідання Школи молодого педагога з теми "Сухомлинський - Учитель любові й добра", брейн-ринг "Пам'яті В.О.Сухомлинського" (Саціна Н.Л.),  відритий позакласний захід в 5-Б класі на тему "В.О.Сухомлинський - педагог, публіцист, письменник" (кл.керівник Гелюта К.В.), відкрита виховна година у 8-Б класі "В здоровому тілі - здоровий дух" (кл.керівник Мостенець А.В.), оформлено виставку творчої спадщини видатного педагога (бібліотекар Дахновська О.О.), випущено стіннівку та радіогазету "Педагогічна зірка Василя Сухомлинського", (Ярошевич Л.О.). Класні керівники та класоводи провели з учнями 1-11 класів виховні години та години спілкування, присвячені пам'яті великого гуманіста.

   28 вересня проведено семінар для класоводів та класних керівників "Розвиток життєвих компетентностей учнів на основі творчого використання педагогічних ідей В.О.Сухомлинського" (Торбик С.В.). Для учасників підготували пам'ятки "Афоризми Василя Сухомлинського", які можна використати під час проведення виховних та позакласних заходів.

   Творча спадщина В.О.Сухомлинського переконує нас, педагогів, у різноманітності підходів до формування всебічно розвиненої особистості. Вона є актуальною і заслуговує на подальше вивчення та використання у практичній діяльності.

Наталя Саціна, заступник директора

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст.  №13 Луцької міської ради"

 

Переглядів: 428 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: