Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Грудень » 06

 

  З 10 по 27 листопада 2015 р. проходив І (міський) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016» у таких номінаціях: «Математика», «Історія», «Англійська мова», «Захист Вітчизни». У конкурсі взяла участь педагог нашої школи: Стрилюк Світлана Василівна, учитель англійської мови (кваліфікаційна категорія «спеціаліст першої категорії»).

  Методичний кабінет школи належним чином забезпечив організаційне та науково-методичне керівництво підготовкою педагога до конкурсу з відповідної номінації. В інформаційних даних членів журі відзначено якісний науково-методичний супровід підготовлених на конкурс матеріалів, їх практичну значущість та спрямованість. Вони ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: Умарі | Дата: 06.12.2015 | Коментарі (0)

 

З 23 по 27 листопада 2015 року в школі був проведений методичний тиждень вчителів естетично-трудового циклу, основ здоров'я, фізкультури та захисту Вітчизни на тему: «Виховання патріотизму та національної самосвідомості через інноваційні форми роботи з учнями». У тижні взяли участь 9 педагогів: 3 вчителів вищої категорії, 3 - першої та 3 спеціалісти.  Педагоги продемонстрували різні шляхи формування в учнів національної самосвідомості та патріотизму засобами позакласної та урочної форми роботи. 

  24 листопада вчитель Мельничук Л.В. в 5-А класі провела конкурс-гру «Берегиня». Конкурси «Представлення команд», «Народна скарбничка», «Про що говорять ... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: Умарі | Дата: 06.12.2015 | Коментарі (0)