Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Квітень » 22

     З 25 по 31 березня 2014 року на базі Луцької ЗОШ №3 проходила ХІХ міська виставка дидактичних і методичних видань "Творчі сходинки педагогів Луцька".

     Для участі в виставці від школи було представлено 12 робіт в наступних номінаціях: управлінська діяльність – 1, початкова освіта – 1, фізико-математична освіта – 2, позашкільна освіта -1, природнича освіта - 1, суспільні дисципліни – 2, філологія – 1, іноземні мови – 1, виховна робота – 2.

     В порівнянні з 2012, 2013 роками кількість представлених на міську виставку робіт збільшилась, що свідчить про підвищення методичної активності педагогів школи. У 2014 році в виставці взяли участь не тільки ті педагоги, які атестуються в поточному навчальному році, ... Читати далі »

Переглядів: 748 | Додав: Умарі | Дата: 22.04.2014 | Коментарі (0)

         15 квітня 2014 року в КЗ «Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради» відбувся День відкритих дверей для слухачів курсів відділу початкового навчання при ВІППО.

     Гості, вчителі початкових класів шкіл області, мали нагоду ознайомитись з навчальним закладом: історією та традиціями, організацією навчально-виховного процесу, позакласної роботи.

Програма заходу включала:

  1. Практичне заняття з елементами гри «Зміст роботи вчителя в умовах упровадження державного стандарту початкової освіти» (провела Саціна Н.Л., заступник директора).
  2. Робота педагога над індивідуальною науково-методичною проблемою (Купчик О.О., учитель-методист початкових класів).
  3. Урок української мови в 4-А класі на тему: «Ознайо ... Читати далі »
Переглядів: 427 | Додав: Умарі | Дата: 22.04.2014 | Коментарі (0)

"Запорука успішного впровадження державного стандарту початкової освіти - професіоналізм вчителя. Професіоналізм вчителя залежить від компетентності голови методичного осередку"

          Кропітка робота з впровадження нового державного стандарту початкової освіти триває та спрямована на реалізацію педагогами основних вимог щодо загальноосвітньої підготовки учнів, використання інноваційних технологій, власного творчого потенціалу, набуття досвіду. Голови методичних осередків вчителів початкових класів, як ніхто інший, повинні підтримувати бажання вчителя творити, створити йому сприятливі умови для самовдосконалення, грамотно скерувати в потрібне русло всю методичну та навчально-виховну роботу членів методичного осередку.

               14 квітня 2014 року в КЗ «Луцьк ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: Умарі | Дата: 22.04.2014 | Коментарі (0)