Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Квітень » 11 » Заняття міської Школи резерву керівних кадрів навчальних закладів
16:01
Заняття міської Школи резерву керівних кадрів навчальних закладів

       Атестаційний період - це надзвичайно важливий етап діяльності навчального закладу. Досвід найбільш авторитетних керівників свідчить, що атестація відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу.

     10 квітня 2014 року на базі КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради" відбулося чергове заняття міської Школи резерву керівних кадрів навчальних закладів з теми "Зміст діяльності керівника навчального закладу у період організації та проведення процедури атестації педпрацівників". Навчанням охоплено 26 слухачів.      

     У роботі заняття взяли участь начальник відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти Луцької міської ради Лещенко Зіновія Богданівна, директор школи Дубина Олександр Дмитрович, заступник директора з навчально-виховної роботи Саціна Наталія Леонідівна, педагоги школи Купчик Олена Олексіївна, Кучак Лариса Михайлівна, Окунінець Жанна Миколаївна, Красікова Олена Анатоліївна та слухачі Школи резерву.

      На початку засідання директор школи Дубина О.Д. познайомив слухачів з навчальним закладом: історією, традиціями, організацією навчально-виховного процесу та позакласної роботи. Лещенко З.Б. розкрила питання "Атестація як ресурс кваліфікаційного зростання педагогічних працівників", акцентуючи увагу на основних вимогах Типового положення про атестацію педагогічних працівників. Саціна Н.Л. поділилась практичним досвідом організації та проведення атестації в закладі, зокрема здійсненням управлінського та методичного супроводу атестаційних процесів, процедурою підготовки та проведення засідань атестаційної комісії та педради. 

       Майбутні керівники та заступники директорів шкіл переглянули відеоролик підсумкового засідання атестаційної комісії Луцької ЗОШ №13, мали нагоду побачити в дії процедуру проведення атестації педпрацівників. Цікаво пройшов фрагмент засідання тематичної педагогічної ради "Атестація - 2014". Педагоги школи Купчик О.О., вчитель початкових класів, Кучак Л.М., вчитель біології, Окунінець Ж.М., вчитель математики, Красікова О.А., вчитель російської мови та світової літератури презентували творчі звіти з питання "Робота над індивідуальною науково-методичною темою". 

      З великим задоволенням слухачі переглянули короткометражний відеофільм "10 обраних" в стилі німого кіно, який є творчою роботою вчителів школи №13, що підлягали атестації в 2013/2014 н.р. (режисер фільму Волинець Я.Ю.). В даному фільмі показана атестація очима вчителя. 

        Підводячи підсумки, резервісти висловили власні думки щодо даного питання.

Саціна Н.Л., заступник директора

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

      

Переглядів: 1166 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: