Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 7 » Участь учнів школи в Днях Європи в Луцьку
14:51
Участь учнів школи в Днях Європи в Луцьку

 

   Традиційно щороку в нашому місті Луцьку проходять Дні Європи. І наша школа активно бере участь в усіх заходах.

   Микуланинець Катерина – учениця 11 класу взяла участь в Євроолімпіаді, яка відбувалася в приміщенні міської ради, та проводилась англійською мовою. Відкривав Євроолімпіаду  міський голова Микола Романюк. Цього року були присутні представники Польщі та вперше до нашого Луцька прибули учні  з Литви.

   На жаль, в зв’язку з погодними умовами, ми не змогли прийняти участь у конкурсі малюнку на асфальті. Але дощ активним дітям не завадив. І Самарчук Назар з 5-Б класу прийняв участь в Євроквесті, який вперше відбувався в нашому місті. Квест проходив англійською мовою в парку, де наш учень дуже гарно зарекомендував себе. Команда, у якій був Назар, лідирувала.

   Традиційно щороку проходить конкурс традицій і культури країн Європи, іншими словами, Євробачення. Нашу школу представляли учениця 7-А класу Гесть Анастасія, яка декламувала вірш іспанською мовою про кориду, та учень 5-А класу Годовицький Роман із своєю чарівною партнеркою Богданою, які продемонстрували всім присутнім запальний іспанський танець – Пасадобль.

Світлана Стрилюк, керівник шкільного Євроклубу

КЗ "Луцької ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

Переглядів: 455 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: