Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 17

    Літо в  Луцькій ЗОШ № 13 почалось цікаво і весело, тому що вже вкотре на базі школи працював літній пришкільний табір «Літо». Але вперше цього року при таборі організувалась англомовна група "Лідери", де дітки не лише активно відпочивали, а ще й вивчали англійську. Мета організації цієї групи – популяризація англійської мови, підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови, формування комунікативної компетенції, розвиток творчого потенціалу кожної дитини. Завдання діяльності цієї групи — показати дітям інший, відмінний від шкільного стиль викладання, де акцент ставиться на практичній частині та знаннях, які можна застосувати і пізніше. Під час перебування у мовному таборі  учні змогл ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Умарі | Дата: 17.06.2016 | Коментарі (0)

   Державні стандарти освіти - це інноваційний інструмент створення в державі єдиного освітнього простору й умов для одержання якісної освіти в усіх типах навчальних закладів.

   Протягом 2015/2016 н.р. методична служба нашої школи працювала над реалізацією заходів з впровадження державних стандартів початкової, базової та повної загальної освіти. Протягом 4 років в початковій та 3 років в основній школах спільними зусиллями адміністрації закладу, усіх працівників школи, батьків створюються умови для реалізації першочергових завдань, які прописані в державних стандартах.

   У розділі "Державні стандарти" проаналізовано виконання заходів в 2015/2016 н.р., підведено підсумки впровадження державного стандарту початкової освіти за 4 роки, подано аналіз анкетування серед учасників навчально-виховного процесу.

... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: Умарі | Дата: 17.06.2016 | Коментарі (0)