Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Квітень » 25 » День Цивільного захисту в школі
09:06
День Цивільного захисту в школі

          23 квітня 2014 року в школі проведено День Цивільного захисту. До участі залучено увесь  педагогічний колектив, учні, обслуговуючий персонал.

       День ЦЗ розпочався зі збору керівного та начальницького складу цивільного захисту школи та проведенням загальношкільної лінійки, на якій ознайомили усіх учасників з основними цілями, завданнями, графіком проведення Дня ЦЗ. На перервах діяв тимчасовий демонстраційний пункт «Засоби захисту органів дихання та шкіри». У фойє школи також розгорнули пункт видачі ЗІЗ працівникам школи. Усі учасники Дня ЦЗ мали нагоду прослухати випуск радіогазети «Знати й уміти», яку підготували представники учнівського самоврядування під керівництвом педагога-організатора Александрук А.П.

      В 2-их, 6-их, 7-их класах були проведені відкриті заняття на теми: „Надзвичайні ситуації. Порядок дій учнів в разі небезпеки”, „Небезпеки повсякденного життя. Моделювання ситуацій допомоги при попаданні на тіло хімічних речовин”. На третьому уроці відпрацьовувались дії постійного складу і учнів з ввідної «Пожежна небезпека». Оповіщення по ввідній проводилось дзвінковою сигналізацією. Під час ввідної відпрацьовувались елементи евакуації та нормативи по одяганню ЗІЗ. Організованість і дисципліну показали всі учні школи. Слід зазначити, що всі учасники навчально-виховного процесу забезпечені індивідуальними засобами захисту органів дихання.

     День ЦЗ в школі був насичений різноманітними та цікавими для дітей формами діяльності. До їх проведення залучено не тільки класоводів та класних керівників, а й вчителів фізкультури, захисту Вітчизни, основ здоров’я, інформатики, учнівський парламент, педагога-організатора та ін.

    За результатами підготовки та проведення Дня ЦЗ визначили класи-переможці: 

І ступінь: 2-А, 2-Б, 2-В класи (кл. Романюк Л.В., Семенченко О.М., Ревуха О.І.)

ІІ ступінь: 7-Б клас (кл.керівник Красікова О.А.), 5-Б клас (кл.керівник Данилюк О.О.)

ІІІ ступінь: 11 клас (кл.керівник Стрилюк О.М.)

   Активним учасникам, переможцям заходів висловлені подяки та вручені грамоти.

Наталя Саціна, відповідальний працівник з ЦЗ

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

Переглядів: 496 | Додав: Умарі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: