Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 15 » Заходи у рамках Всеукраїнського тижня права
16:21
Заходи у рамках Всеукраїнського тижня права

З 5 по 9 грудня 2016 року у КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради" були проведені різноманітні заходи в рамках щорічного Всеукраїнського тижня права під керівництвом учителя правознавства Кулеші Поліни Ігорівни.

  

  9 грудня для учнів 9-х класів проведено Всеукраїнський урок на тему: "Права людини". Урок був присвячений Дню проголошення Загальної декларації прав людини (10 грудня 1948р.-68 річниця). Основний акцент ставився на передісторії прав людини, що таке права людини, їх види, причини порушень. Урок проходив у формі змагань – брейн-рингу, де перемогу здобули учні 9-А класу, лише на один бал менше у підсумку отримали учасники від 9-Б класу. Підводячи підсумок уроку-змагань, школярі переглянули відеосюжет "Історія прав людини".

   Класні керівники 7-11 класів отримали пам'ятку до Дня прав людини  "Права та обов'язки учасників навчально-виховного процесу", з якою ознайомили як учнів, так і батьків.

   Протягом місяця учні 9-11 класів писали есе на тему «Права людини та сучасне України».

   Класні керівники 5-8 та 10-11 класів спільно з вчителем правознавства провели для своїх вихованців тематичні заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру з теми "Права людини".    Бібліотекар школи Дахновська О.О. організувала виставку видань про права людини.

Поліна Кулеша, учитель правознавства

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

 

Переглядів: 387 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: