№ з/п
|
Зміст заходів
|
Термін виконання
|
Відповідальні особи
|
-
|
Запровадити посилений протиепідемічний режим: додаткове провітрювання та вологе прибирання із застосуванням деззасобів, дотримання особистої гігієни працівниками, вимірювання температури
|
Протягом епідсезону
|
Саціна Н.Л., Стрилюк О.М., Грешта І.В.,
Середа Л.Й.
|
-
|
Забезпечити необхідні умови для дотримання працівниками правил особистої гігієни (рукомийники, мило, одноразові рушники, серветки тощо)
|
Постійно
|
Середа Л.Й.
|
-
|
Забезпечити проведення комплексу робіт щодо підтримання функціонування інженерних споруд, мереж, комунікацій, а також необхідного температурного режиму у школі
|
Протягом епідсезону
|
Ващук Р.В.,
Проць М.І.,
Середа Л.Й.
|
-
|
Забезпечити медичні пункти необхідними засобами та обладнанням (термометрами, дезінфекційними та антисептичними засобами, засобами особистої гігієни та індивідуального захисту тощо)
|
До 20.03.2020
|
Ващук Р.В.,
Середа Л.Й.
|
-
|
Проводити наскрізне провітрювання приміщень та проведення вологих прибирань із використанням дезінфекційних засобів у приміщеннях
|
Постійно
|
Саціна Н.Л.,
Середа Л.Й.
|
-
|
Не допускати до роботи осіб з ознаками інфекційного захворювання
|
Протягом епідсезону
|
Саціна Н.Л., Стрилюк О.М., Середа Л.Й.
|
-
|
Використовувати медичний кабінет як приміщення для тимчасової ізоляції осіб з ознаками гострого респіраторного захворювання (в разі виявлення такої особи – вжити заходів для ізоляції від здорових осіб та негайно повідомити про випадок відповідний орган охорони здоров’я)
|
Протягом епідсезону
|
Адміністрація школи, учасники освітнього процесу
|
-
|
Дотримуватись рекомендацій працівникам і адміністрації закладу:
- працівники із симптомами гострих респіраторних захворювань мають повідомити свого керівника та залишатися вдома;
- якщо на роботу вийшла людина з гострим респіраторним захворюванням, її слід ізолювати від інших працівників та негайно направити додому;
- варто регулярно проводити прибирання на робочому місці: очищати поверхні, стільниці та дверні ручки відповідними засобами для чищення;
- дотримуватись правил особистої та респіраторної гігієни.
|
Постійно
|
Адміністрація, працівники закладу
|
-
|
Дотримуватись рекомендацій на об’єктах харчування:
- суворо дотримуватись існуючих вимог до термічної обробки під час приготування страв;
- миття посуду проводити з суворим дотриманням інструкції (видалення залишків їжі, миття щіткою за температури води 500С з миючими засобами, миття з додаванням дезрозчину у іншій ємності, ополіскування під проточною водою температурою не менше 650С в окремій ємності, просушування на спеціальних полицях)
|
Постійно
|
Саціна Н.Л.,
Ятчук А.А.
|
-
|
Проводити роз’яснювальну роботу серед учасників освітнього процесу про заходи із запобігання та розповсюдження вірусів (через соціальні мережі). Виготовити пам’ятки, рекомендації.
|
Протягом епідсезону
|
Класні керівники, класоводи
|
-
|
У класах облаштувати бокси з антисептиками; по можливості використовувати ультрафіолетові лампи для знезараження приміщень.
|
В період епідсезону
|
Класні керівники, класоводи
|
-
|
Дотримуватись правил особистої гігієни – ретельно мити руки з милом
|
Постійно
|
Учасники освітнього процесу
|
-
|
Дотримуватись правил респіраторної гігієни (при кашлі та чханні прикривати рот і ніс серветкою, вимити руки з милом)
|
Постійно
|
Учасники освітнього процесу
|