Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 16 » Всесвітній День здоров'я
16:26
Всесвітній День здоров'я

     У школі завершилась акція «Рух заради здоров’я», приурочена Всесвітньому Дню здоров’я (07.04.2015). Дана акція стала ще одним підтвердженням того, що школа живе повноцінним рухливим життям, багата на цікаві форми роботи, що пропагують активний спосіб життя як один із чинників гармонійного розвитку людини, формує у школярів потребу до систематичних занять фізкультурою і спортом, сприяє веденню здорового способу життя.

  Учасниками акції стали школярі 1-11 класів та педагогічний колектив КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради". Кожен день, з 1 по 8 квітня, був насичений рухом, радістю і творчим підходом до змістового наповнення комплексів ранкової гімнастики до занять.

   День прапорців (1-і класи), День стрічок (2-і класи), ритмічна гімнастика (3-і, 8-і класи), хороводи (5-і класи), сюжетні рухливі ігри (6-і класи), гімнастика за допомогою танцювальних рухів (7-і класи), гімнастика за допомогою тренажерів (9-і класи), казкова естафета (4-і класи), оздоровчий біг (10-11 класи) – усі види ранкової гімнастики до занять чітко продумані, захоплюючі, емоційно забарвлені. А головне – корисні для здоров’я!

   Цікаво та масово пройшов Всесвітній день здоров’я – 7 квітня. О 745 годині відбулась загальношкільна ранкова гімнастика для І зміни. В одному строю з учнями стояли і педагоги школи, демонструючи власним прикладом ведення здорового способу життя. Не обійшлось і без любителів поспати)))). Для учнів ІІ зміни учителі фізкультури провели смугу перешкод на свіжому повітрі.

  Фотоматеріали розміщені в рубриці «Фотоальбоми», а зміст окремих заходів можна віднайти у рубриці «Участь у заходах».

   Рухатись – значить повноцінно жити!

Наталя Саціна, заступник директора

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

 

 

 

Переглядів: 472 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: