Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 21 » Тиждень права в школі
11:18
Тиждень права в школі

Перший тиждень грудня 2017 року був присвячений проведенню різноманітних заходів в рамках щорічного Всеукраїнського тижня права.

  8 грудня для учнів 9-х класів проведено Всеукраїнський урок на тему: "Права людини". Урок був присвячений Дню проголошення Загальної декларації прав людини (10 грудня 1948р.-69 річниця). Основний акцент ставився на передісторії прав людини, з’ясовувалось, що таке права людини, їх види, причини порушень та можливості захисту.

  Класні керівники 5-11 класів отримали пам'ятку до Дня прав людини "Права та обов'язки учасників освітнього процесу", з якою ознайомили як учнів, так і батьків.

  Протягом місяця учні 9-11 класів за бажанням писали есе на тему «Конституція України та реальність» (вм. у розділі "Участь у заходах"). Класні керівники 5-8 та 10-11 класів спільно з вчителем правознавства провели для своїх вихованців тематичні заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру з теми "Права людини". Бібліотекар школи Дахновська О.О. організувала виставку видань про права людини та права дитини.

Поліна Кулеша, вчитель історії та правознавства

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

 

Переглядів: 695 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: