Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 17 » Тиждень права в школі
15:52
Тиждень права в школі

   З 3 по 13 грудня 2014 року у школі проходив Тиждень права.

 В рамках тижня 10 грудня вчителем правознавства  Кулешою П. І. для учнів 10-11 класів проведено Всеукраїнський урок на тему: "Права людини". Урок був присвячений Дню проголошення Загальної декларації прав людини (10 грудня 1948р.). Основний акцент ставився на передісторії прав людини, що таке права людини, їх види, причини порушень та як людина може захистити свої права в межах міста та країни.  

   Активними учасниками уроку були учні 10-11 класів. Десятикласники підготували цікаві повідомлення про історію прав людини.  Учні 11 класу аналізували питання порушення прав, висловлювали власні міркування та оцінні судження.

   Підводячи підсумок уроку, школярі переглянули відеосюжет "Історія прав людини" та отримали пам'ятку  "Права та обов'язки учасників навчально-виховного процесу". Такі ж пам'ятки отримали і класні керівники 10-11 класів. 

   Класні керівники 5-9 класів спільно з вчителем правознавства Кулешою П.І. провели для своїх вихованців тематичні заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру з теми "Права людини".

   Бібліотекар школи Дахновська О.О. організувала виставку видань про права людини.

Наталя Саціна, завідувач методичним кабінетом

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

Переглядів: 476 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: