Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Листопад » 29 » Соціально-педагогічні технології профілактики наркоманії в учнівському середовищі
14:51
Соціально-педагогічні технології профілактики наркоманії в учнівському середовищі

Якщо людина сама стежить за своїм здоров'ям, то важко знайти лікаря, який знав би краще, що корисне для її здоров'я, ніж вона сама.

Сократ

    

   15 листопада 2016 року на базі КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ СТ. №13 Луцької міської ради" відбувся міський семінар соціальних педагогів на тему "Соціально-педагогічні технології профілактики наркоманії в учнівському середовищі". У роботі семінару взяли участь Стасюк В.П., методист Центру ППСР управління освіти Луцької міської ради; Ващук Р.В., директор КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"; Суничук З.В. та Грищук Т.Р., працівники соціально-психологічної служби Луцької ЗОШ №13; Собчук О.В., практичний психолог ВОНД; Семенюк А.Г., волонтер благодійного фонду "Переображення" та соціальні педагоги шкіл міста Луцька.

  У ході семінару було обговорено наступні питання: "Сучасний стан та правова основа запобігання наркоманії в Україні", "Тенденції поширення наркоманії (історія і сучасна ситуація в регіоні)", "Соціально-психологічні особливості та наслідки підліткової наркоманії", "Профілактика наркоманії серед школярів у роботі соціального педагога", "Реалізація програм профілактики наркоманії серед учнівської молоді навчальних закладів міста", "Система заходів щодо профілактики наркоманії в учнівському середовищі".

  Завершився семінар виступом агітбригади учнів 7-А класу "Сім кольорів здоров'я" та найкращими побажаннями усім присутнім.

Наталя Саціна, заступник директора

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

Переглядів: 394 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: