Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 29 » Серце віддаю дітям
15:07
Серце віддаю дітям

У травні проведено ряд заходів, приурочених 100-річчю з дня народження В.О.Сухомлинського

 

07 травня 2018 року в 8-Б класі (класний керівник Руденко Л.С.) була проведена година спілкування на тему «Ти – творець власної духовної краси», приурочена 100-річчю з дня народження видатного українського педагога В.О.Сухомлинського. Метою цього заходу було виховувати інтерес до творчості Василя Сухомлинського, формувати уявлення про духовну красу людини, чуйність і уважність, вчити дітей спостерігати, робити висновки, виховувати почуття прекрасного, естетичні смаки, високі моральні якості, сприяти розвитку мовлення учнів. Під час заходу учні дискутували, працювали у творчих групах, відповідали на запитання, грали в гру «Ненадісланий лист», коментували висловлювання видатного українського педагога.

Змістовно пройшли бесіди «Серце віддаю дітям» в 7-Б класі (кл. керівник Гелюта К.В.), «Все починається з добра» в 9-А класі (кл. керівник Кулеша П.І.), читання творів В.Сухомлинського та створення індивідуальних книжечок в 1-А класі (класовод Купчик О.О.), свято родини в 5-Б класі (кл.керівник Окунінець Ж.М.)., виховний захід в 2-Б класі «Серце віддаю дітям» (класовод Кокора О.С.).

Батьки та учні 8-А класу зробили подарунок рідній школі з нагоди 100-річчя від Дня народження Василя Олександровича Сухомлинського – книгу «Я розповім вам казку»(філософія для дітей).

В рамках підготовки до святкування 100-річчя з дня народження В.О.Сухомлинського в школі пройшла акція, метою якою було поповнення фонду шкільної бібліотеки творами видатного педагога. Придбано 4 книги: В.Сухомлинський «Подорож в країну ввічливості», «Вогник у вікні», «Бути людиною», «Майже чарівна розмова».

 

Наталя Саціна, заступник директора

КЗ «Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради»

 

Переглядів: 362 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: