Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 26 » Позакласна робота. Міський семінар з трудового навчання
22:39
Позакласна робота. Міський семінар з трудового навчання

   17 лютого 2017 року на базі КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради" відбувся міський семінар вчителів трудового навчання на тему: "Позакласна робота з трудового навчання як засіб формування предметних та життєвих компетентностей школярів". У заході взяли участь: Теплякова Світлана Миколаївна, голова міського методичного об'єднання вчителів трудового навчання, Саціна Наталія Леонідівна, заступник директора та Мельничук Людмила Василівна, учитель трудового навчання Луцької ЗОШ №13, учителі обслуговуючої праці навчальних закладів міста.

   Ефективно організована позакласна робота з предмета - запорука успішного формування компетентностей  учнів, так як вона є чи не найбільшим чинником навчально-пізнавальної мотивації учнів. Наш заклад має високу результативність позакласної роботи з трудового навчання: в предметних олімпіадах, виставках-конкурсах декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва (міський, обласний, республіканський тури), визнано високий рівень в мистецькій творчості вихованців гуртка "Чарівна голка" (керівник Мельничук Л.В.).

   Маючи власні високі досягнення позакласної роботи з трудового навчання, Мельничук Л.В. поділилась досвідом з колегами з питання "Позакласна робота з предмету як ефективний засіб розвитку творчих здібностей учнів". Педагог акцентувала увагу, що позакласна робота спрямована на задоволення  інтересів і запитів дітей, конкретизувала мету, завдання, принципи, форми позаурочної роботи та основні види трудової діяльності, які може використати вчитель з учнями.

   Тепло і гостинно зустріли гостей батьки та учні 6-А класу на позакласному заході "Берегиня". Чудовий настрій, душевна атмосфера, святково прибрана світлиця, глибоко продуманий зміст заходу сприяли вивченню традицій та звичаїв українського народу. Людмила Василівна, емоційно впливаючи на присутніх, виховувала любов до рідної країни, повагу до жінки, матері - берегині сімейного щастя.

   По закінченню заходу господині пригостили учасників млинцями та узваром.

Наталя Саціна, заступник директора

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

Переглядів: 636 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: