Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 13 » Підсумки участі в конкурсі "Вчитель року - 2020"
12:40
Підсумки участі в конкурсі "Вчитель року - 2020"

У І (зональному) турі всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2020" взяли участь два педагоги школи: Талашко Олена Анатоліївна, учитель зарубіжної літератури, та Кулеша Поліна Ігорівна, учитель історії.

ВІТАЄМО, КОЛЕГИ! НОВИХ ТВОРЧИХ ЗДОБУТКІВ!

Учитель зарубіжної літератури Талашко О.А. презентувала конструктивний підхід до вивчення та усвідомлення учнями нового матеріалу, кожен вид діяльності пов’язувала з практичним спрямуванням, використовувала цікаві поєднання індивідуальних та групових, традиційних та інноваційних форм освітньої діяльності, показувала вміння використовувати інтерактивні методи навчання та форми роботи, які б формували та розвивали комунікативні навички учнів.

Учитель історії Кулеша П.І. продемонструвала високий рівень фахової та методичної майстерності з організації навчання історії, ефективне використання методів та прийомів в розрізі запропонованої навчальної теми та класу, високу педагогічну майстерність, методичну компетентність, науковість, реалізацію інтегрованих змістових ліній.

За підсумками зонального етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» педагогів-конкурсантів нагороджено грамотами управління освіти Луцької міської ради та цінними подарунками під час проведення міського свята вшанування учасників конкурсу «Учитель року – 2020».

Наталя Саціна, заступник директора

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

Переглядів: 410 | Додав: nataliasatsina | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: