Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 11 » Підприємницька компетентність - одна з ключових сучасного випускника
20:43
Підприємницька компетентність - одна з ключових сучасного випускника

Невдача? Можливо, це початок успіху.

Джоан Роулінг

 

   21 березня 2018 року на базі КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради" відбувся міський семінар вчителів економіки. Захід структуровано в три частини.

   У теоретичній частині Савчук Ірина Станіславівна, методист ММК управління освіти Луцької міської ради, повідомила учасникам тему та мету заходу. Саціна Наталія Леонідівна, заступник директора Луцької ЗОШ №13, проаналізувала питання "Підприємницька компетентність учня у світлі вимог нової української школи", де акцентувала увагу присутніх на моделі випускника нової української школи та списку ключових компетентностей, якими він має володіти.

   Важливим у формуванні підприємницької компетентності школяра є використання методу проектів. Досвідом роботи поділилась Ковальчук Оксана Володимирівна, голова міського методичного об'єднання вчителів економіки.

   Реалізовуючи практичну частину міського семінару, Демчук Ірина Олександрівна, учитель економіки КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради", продемонструвала за допомогою мультимедійного супроводу, як формувати в учнів компетентності ініціативності та підприємливості з використанням бізнес-симуляцій "VIAL+", залучила до роботи усіх учасників інтерактивною вправою "Критерійний покер "Риси підприємця", показала на практиці реалізацію методу проектів. Випускник школи Романцов Дмитро і учень 11 класу Кононов Антон успішно презентували проект "Індустріальний парк у Волинській області".

   Змістовно пройшов туристичний практикум "Туризм як різновид підприємницької діяльності". В роботі цієї частини семінару виступили Нечипорук Максим Анатолійович, провідний фахівець з рекреації Ківерцівського НПП "Цуманська Пуща" з питанням "Природничо-ресурсний потенціал розвитку підприємництва та історико-культурна спадщина в сфері туризму" та Десятник Володимир Володимирович, директор туристичної фірми "Смак пригод" з питанням "Туристичні послуги: особливості захисту прав та інтересів споживачів".

   Надіємось, що міський семінар залишив в учасників позитивні враження.

Наталя Саціна, заступник директора

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

Переглядів: 435 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: