Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Листопад » 13 » Перший крок до Європи
18:27
Перший крок до Європи

    Сьогодні, 13 листопада 2014 року, відбулася знаменна для нашої школи подія – відкриття шкільного європейського клубу (ШЄК) «Крок до Європи». Нова сторінка історії школи стала підтвердженням того, що шкільне життя вирує. Учні та педагоги закладу не стоять осторонь сучасних подій.

    Не можна не погодитись з тим фактом, що молодь – це та дієва частина суспільства, яка відчуває на собі найбільшу відповідальність за наше спільне майбутнє. У житті все починається з малого, і відчуття себе європейцем теж. І тому не лише тільки загальна інформація про наших сусідів, але й безпосередня співпраця, розуміння європейських цінностей є важливою запорукою нашого добросусідства.

   На свято завітали гості. Вітальні слова висловили директор луцького міського Центру європейської інформації Басюк Ліна Василівна та директор школи Леуш Іван Олександрович.

Координатор ШЄК, вчитель англійської мови Стрилюк Світлана Василівна, поширюючи серед учнів нові форми позашкільної діяльності, розказала, яку користь принесе для закладу, громадськості, учителів, учнів, батьків діяльність клубу.

   Учениця 10 класу Чирук Анна спільно з членами новоствореного клубу презентувала пізнавальну інформацію про країни Євросоюзу. Маючи досвід участі в єврозаходах, зуміла зацікавити усіх гостей свята. Через конкурсні завдання учні закріпили здобуті знання та ще й отримали призи.

    Відкриття клубу завершилось святковим концертом та тортом. Задмухуючи свічки, учасники дійства висловлювали свої побажання та мрії. Найбільше хочуть діти – миру та щасливої долі для своєї держави.

  Наш заклад зробив перший крок у Європу. Залишається тільки побажати успіху в нових починаннях.

  В добру путь, євроклубівці!

З повагою, Наталя Саціна,

заступник директора комунального закладу

«Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради» 

            

Переглядів: 470 | Додав: Умарі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Умарі  
0
Успіху Вам!

1 sunset  
Дуже дякую за теплі слова! Надіюсь, що цей перший крок буде початком нової сторінки в житті нашої школи. Дуже дякую усім дітям-учасникам. Я сьогодні побачила вогники у ваших очах і впевнена, що наш євроклуб буде розвиватись! Щиро вірю, що в нашій країні запанує мир і спокій і ми прийдемо до Європи!
Координатор євроклубу "Крок до Європи"
Світлана Василівна Стрилюк

Ім`я *:
Email *:
Код *: