Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 17 » Парад фізкультхвилинок
10:22
Парад фізкультхвилинок

"Здоров'я ніхто не дарує, не можна здоров'я купити..."

        Здоров’я – це  дар.  Його  треба  шанувати, не  витрачати, а  примножувати.  Людина,  яка  не  хворіє, почувається  впевнено, бо  вона   усвідомлює,  що керує своїм здоров’ям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба дотримуватися здорового способу життя. 

        З метою популяризації досвіду роботи педагогів з питань дотримання рухового режиму учнів, збереження здоров'я школярів 10 жовтня 2014 року у школі було проведено парад фізкультхвилинок. В ньому взяли участь колективи 1-5 класів на чолі зі своїми класними керівниками та класоводами. 

             Особливостями заходу були гарній настрій, чудова погода та бажання дбати про своє здоров'я. Усі фізкультхвилинки відзначались змістовністю, продуманою структурою, методичністю проведення, новизною. Класоводи Мартинюк В.В., Юган В.М., Александрук А.П., Купчик О.О., Москвич Н.А., Романюк Л.В., Семенченко О.М., Суничук З.В., Малий В.М., Васюрина Н.М., класі керівники Кучак Л.М., Руденко Л.С. продемонстрували високий професійний рівень з питань впровадження здоров'язберігаючих технологій в навчально-виховний процес, особистий приклад у дотриманні здорового способу життя.  Вперше показали свої вміння учні 1-х класів. Вони з притаманною їм легкістю та безпосередністю, гордістю виконували свої руханки. Учні 3-5 класів відзначались певною самостійністю: ведучу роль забезпечували учні-фізорги. 

              Парад проводився у двох вікових групах: 1-2 класи та 3-5 класи. Найбільш яскравими, з високою часткою рухової активності, які найбільше захопили дітей і викликали масу задоволення, були фізкультхвилинки 2-А класу (класовод Купчик О.О.) "Бджілка" та 3-Б класу (класовод Семенченко О.М.) "Метелик". У даних класах фізкультхвилинки супроводжувались музичним супроводом та зразу  сподобались дітям і дорослим. Два учні 2-А класу виконували ролі бджілки та мушки. Під професійним керівництвом вчителя Семенченко О.М. перед проведенням рухливої вправи всі взяли участь в сеансі масажу у вигляді рольової гри "У зоопарку".  

         Новизною та інноваційністю, цікавим підходом відзначалась фізкультхвилинка в 2-Б класі (класовод Москвич Н.А.). Було вдало поєднано три рухові вправи "Банани", "Ми - одна сім'я", "Погода в Занзібарі". 

      Захід показав, що в усіх 1-5 класах педагоги дбають про здоров'я вихованців, мають багатий досвід організації рухової активності учнів.

Наталя Саціна,

заступник директора з навчально-виховної роботи

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

   

Переглядів: 553 | Додав: Умарі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: