Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Листопад » 9 » Міський семінар вчителів музичного мистецтва
11:29
Міський семінар вчителів музичного мистецтва

 

28.10.2020 р. на базі КЗ "Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради" відбувся міський семінар вчителів музичного мистецтва на тему "Формування життєвих компетентностей учнів НУШ засобами музичного мистецтва" у формі відеозустрічі в ZOOM.

  

 

 Семінар розпочала методист міського методичного кабінету управління освіти Луцької міської ради Матвійчук Оксана Євгеніївна, яка мотивувала обрану тему та побажала успішної праці.

У ході семінару розглянуто питання:

  • "НУШ - школа для життя" (Саціна Н.Л., заступник директора з навчально-виховної роботи ЗЗСО №13)
  • "Створення умов для самовираження учнів на уроках та в позакласній роботі" (Грешта І.В., заступник директора з виховної роботи ЗЗСО№13)
  • Хвилинка релаксації. Вправа "Внутрішній промінь" (Заяць М.С., практичний психолог ЗЗСО №13)
  • "Особливості впровадження компетентнісного підходу в НУШ на уроках музичного мистецтва" (Остапчук І.І., вчитель музичного мистецтва ЗЗСО №13)

У практичній частині вчителем Остапчук І.І. було проведено майстерку "Lego- технології "Чарівні цеглинки успіху" та презентовано відеофільм "Навчання в радість".

Завершуючи спільну роботу, Матвійчук О.Є., методист ММК управління освіти Луцької міської ради, побажала учасникам та організаторам семінару успіхів в роботі щодо формування життєвих компетентностей здобувачів освіти. 

Наталя Саціна, заступник директора ЗЗСО №13 м.Луцька

Переглядів: 271 | Додав: nataliasatsina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: