Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Грудень » 5 » Міський семінар для вчителів історії
18:25
Міський семінар для вчителів історії

   4 грудня 2014 року на базі КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради" відбувся міський семінар для вчителів історії на тему: "Робота з історичними джерелами на уроках історії". В роботі семінару взяли участь: Савчук І.С., методист ММК управління освіти Луцької міської ради, Саціна Н.Л., заступник директора Луцької ЗОШ №13, Вакулка В.І., учитель історії Луцької ЗОШ №13, та вчителі історії загальноосвітніх навчальних закладів м.Луцька. 

 

 

   Савчук І.С., ознайомлюючи присутніх з особливостями роботи з історичними документами на уроках історії, дала рекомендації з питань ефективного використання різних видів історичних джерел.

   Вакулка В.І. поділилась власним досвідом з питань використання елементів інноваційних технологій у викладанні предмета. На уроці історії в 10 класі з теми "ЗУНР" Валентина Іванівна створювала такі умови, в яких учні висловлювали власну точку зору, оцінні судження подій. Шляхом аналізу та порівняння історичних документів учні намагались зрозуміти внутрішню політику ЗУНР, причини об'єднання ЗУНР та УНР. Через випереджальні завдання пройшло знайомство з персоналіями того часу: Євгеном Петрушевичем та Дмитром Вітовським.

   Саціна Н.Л., розкриваючи питання "Позитивне мислення як один із компонентів інноваційної особистості", акцентувала увагу присутніх, що позитивне мислення - це мистецтво жити. Жити з упевненістю, любов'ю та посмішкою. Однак щоб навчитися мислити і говорити позитивно, слід щоденно докладати зусиль. 

   Семінар завершився нотою патріотизму: гості отримали у подарунок національну стрічку з висловами відомих людей про Україну.

Наталя Саціна, завідувач методичним кабінетом

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

 

 

 

Переглядів: 506 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: