Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Лютий » 11 » Методичний квест "STEM-освіта"
16:56
Методичний квест "STEM-освіта"

"Технології ніколи не замінять вчителя. Але вчитель, який ефективно застосовує технології для розвитку своїх учнів, замінить того, хто ними володіє"

Шеріл Нуссбаум-Біч

  

   06 лютого 2020 року в рамках декади природничо-математичних наук «Практичний кейс «STEM-квест у середній школі» проведено методичний квест «STEM-освіта», який підготувала вчитель інформатики КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради» Гесь Олена Володимирівна. Основною метою заходу було продемонструвати цікаву форму роботи – методичний квест, ознайомити педагогічних працівників з можливостями, структурою, методикою проведення квесту, розширити досвід та узагальнити основні ідеї та завдання STEM-освіти, сприяти розвитку професійних якостей педагогів.

   Учасники квесту об’єднались у команди: «Авантюристки» і «Едельвейс». Слідуючи зазначеному маршруту (станціями «Асоціативна», «Наукова», «Освітня», «Креативна», «Гумористична», «Логічна», «Літературна», «Розважальна»), вели цілеспрямований пошук скрині зі скарбами.

    Дві команди гідно боролися за перемогу! Їм знадобилися не тільки професійні компетенції, знання особливостей новітніх технологій, а й логіка, уважність до деталей, ерудованість, почуття гумору, артистичність, бойовий дух.

   Завдяки креативній співпраці, злагодженості дій віднайшли скарб – риси, якими повинен володіти сучасний педагог.

   За характером квест ігровий, пригодницький, пізнавальний. Вид – штурмовий.

   Дякуємо Олені Гесь та її помічниці Вікторії Снитюк за позитивний настрій, корисні ідеї, творче піднесення.

Наталя Саціна, заступник директора

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

Переглядів: 525 | Додав: nataliasatsina | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: