Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 1 » День відкритих дверей для слухачів ВІППО
09:39
День відкритих дверей для слухачів ВІППО

  17 березня 2015 року комунальний заклад "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради" приймав гостей - учителів початкових класів загальноосвітніх закладів Волинської області, слухачів курсів відділу початкового навчання при Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти.

  Леуш і.О., директор школи, ознайомив гостей зі школою, її традиціями та особливостями. 

  У практичній частині програми Саціна Н.Л., заступник директора з навчально-виховної роботи, провела зі слухачами навчальне заняття у формі інтерактивного уроку з теми "Організація роботи педагога над індивідуальною науково-методичною темою". Купчик О.О., учитель початкових класів, поділилась власним досвідом з питань оформлення результатів роботи над творчою проблемою, презентувала учнівські проекти. 

  З радістю зустріли гостей учні початкових класів. На уроках української мови в 3-А класі та основ християнської етики в 4-Б класі школярі продемонстрували результативність власної роботи, а педагоги Романюк Л.В. та Васюрина Н.М. - цікаві методи та форми роботи з учнями. 

  Завершився День відкритих дверей майстер-класом, який провела Москвич Н.А., учитель початкових класів. Усі учасники, мандруючи стежинами життя, на згадку про заклад залишили позитивні емоції, щирі слова та побажання.

Наталя Саціна, заступник директора

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

  

  

Переглядів: 485 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: