Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Грудень » 11 » Декада творчості "Я - атестуюсь!"
18:20
Декада творчості "Я - атестуюсь!"

 

 

 

З 17 по 27 листопада 2020 року в школі проведено декаду творчості на тему: «Презентація роботи педагога над індивідуальною науково-методичною проблемою».

Мета – представлення власного педагогічного досвіду в різних формах, формування вміння коригувати професійну діяльність з урахуванням пропозицій колег та здобутків педагогічної науки та практики, поширення та презентація досвіду, аналіз роботи педагогів над індивідуальною науково-методичною проблемою.

У декаді взяли участь 7 педагогів закладу: вищої категорії з педагогічним званням – 2, вищої категорії – 3, першої – 1, спеціаліст – 1. Проведено 8 відкритих заходів.

Педагоги використовували таку організацію освітнього процесу, яка найповніше розкриває зміст роботи над індивідуальною науково-методичною проблемою.

На заходах використовувались елементи ігрових, інтерактивних, інформаційно-комунікаційних, здоров’язбережувальних технологій, нестандартні методи НУШ; на початку проводилось емоційно-психологічне налаштування школярів; у ході - робота над поняттями, розвитком мовлення, логічного мислення, уваги, формувалось ціннісне ставлення до здоров’я та ін. Комунікація з учнями здійснювалась на засадах партнерства.

Об’єднуюча риса заходів - спрямованість на формування та розвиток ключових та предметних компетентностей, набуття життєвого досвіду та вміння його застосовувати в різних ситуаціях, формулювати завдання та самостійно приймати рішення.

Аналізуючи проведену роботу, можна зробити висновок, що педагоги школи ефективно впроваджують ідеї досвіду, творчо працюють над індивідуальними науково-методичними проблемами.

Наталя Саціна, заступник директора ЗЗСО №13

Переглядів: 319 | Додав: nataliasatsina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: