Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 7 » Агенти змін
19:12
Агенти змін

У 2016/2017 навчальному році стартувала навчальна програма проекту “Вчителі англійської мови – агенти змін”. Реалізовується вона за підтримки Британської Ради в Україні та громадської організації GoGlobal у рамках проголошення Президентом України 2016-го Роком англійської мови в Україні та проведення національної кампанії “Україна Speaking”.

 

Волині пощастило стати учасницею цього пілотного проекту разом із Вінницькою, Дніпропетровською, Львівською, Черкаською, Чернівецькою та Херсонською областями, а також Києвом.

Вчителі англійської мови нашої школи Стрилюк Світлана Василівна і Данилюк Оксана Олександрівна стали активними учасниками даного проекту. Педагоги мали змогу перейняти досвід, а також поділитися власними педагогічними ідеями. Протягом 8 практичних занять були проведень тренінги на такі теми: «Мотивація учнів у навчальній діяльності», «Розвиток критичного мислення», «Моделі планування сучасного уроку». Учасники проекту обговорювали етапи професійного розвитку вчителя, особливості мови та роль сучасного педагога.

Усі заняття проходили в дружній атмосфері. Учасники працювали у групах, в парах та індивідуально. Усім вдалося збагатити власний запас педагогічних ідей інноваційними технологіями та новими видами діяльності на уроках.

Щиро дякуємо за змістовні заняття та професіоналізм тренерами проекту Бондарук С. В. і Марчак Т. А. 

Оксана Данилюк, учитель англійської мови

КЗ "Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради"

Переглядів: 388 | Додав: Умарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: