Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Листопад » 16 » Підсумки проведення місячника державності
17:16
Підсумки проведення місячника державності

З 04 жовтня по 05 листопада 2021 року в закладі проходив місячник Державності на тему: «З Україною в серці» для учнів 5-11 класів.

Метою місячника було ознайомити учнів з основними подіями становлення державності України, її історією, формувати відчуття приналежності до України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави та українського народу, розвивати почуття національної самосвідомості та громадянської активності, виховувати ціннісне ставлення до демократичних свобод, закріплених Конституцією України, повагу до державних символів, патріотичні почуття до своєї країни.

У місячнику взяли участь 10 педагогів шкільного методичного об’єднання класних керівників, з них: вищої категорії з педагогічним званням «вчитель-методист» – 3, вищої категорії з педагогічним званням «старший учитель» - 1, вищої категорії – 3, спеціаліст другої категорії – 1, молодший спеціаліст – 2.

Проведено 8 заходів: година спілкування в 9-Б класі (Окунінець Ж.М.), спортивно-розважальне свято в 7 класах (Грешта І.В., Зуб Д.В., Павлюк С.В.), позакласний захід в 7-А класі (Дудко Г.М.), презнетація стіннівки в 7-Б класі (Мостенець А.В.), позакласний захід в 5-А класі (Руденко Л.С.), година спілкування в 11 класі (Мельничук Л.В.), година спілкування в 6-Б класі (Остапчук І.І.), усний журнал в 9-А класі (Талашко О.А.).

Під час проведення освітніх заходів педагоги відшукали дієві шляхи громадянського та національно-патріотичного виховання учнів.

Наталя Саціна, заступник директора ЗЗСО №13 м.Луцька

 

Переглядів: 153 | Додав: nataliasatsina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: