Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Листопад » 2 » Міський семінар бібліотекарів
01:21
Міський семінар бібліотекарів

27 жовтня 2021 року на базі КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13 Луцької міської ради» відбувся міський семінар шкільних бібліотекарів з теми «Можливості, умови і засоби шкільної бібліотеки для розвитку учнів та якісного впровадження концепцій НУШ» у формі відеозустрічі в Meet.

Захід відбувся за сприяння департаменту освіти та Центру професійного розвитку педагогічних працівників Луцької міської ради.

Мотивуючи тему, Тетяна Власюк, консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Луцької міської ради», зосередила увагу присутніх на сучасних підходах у створенні моделей шкільних бібліотек Нової української школи.

Учасники семінару мали нагоду переглянути чудову відеопрезентацію КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради», підготовлену директором Людмилою Лавренюк.

У ході міського заходу працівники КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №13 Луцької міської ради» презентували власний інноваційний досвід роботи з теми семінару:

Наталія Саціна, заступник директора, - «Бібліотека як структурний підрозділ Нової української школи»;

Валентина Юган, вчитель початкових класів, - «Фрагмент уроку позакласного читання «Книги для розваги. Книги для читання»;

Ольга Дахновська, завідувач шкільної бібліотеки – «Бібліотека як простір інформаційної взаємодії та соціально-культурної комунікації учасників освітнього процесу».

Учасники семінару переглянули відеофільм з творчої майстерні Ольги Дахновської «Бібліотека – це світ нових можливостей» та взяли участь у хвилинці релаксації «Поплавець в океані», яку провела практичний психолог закладу Марина Заяць.

Дякуємо департаменту освіти та Центру професійного розвитку педагогічних працівників Луцької міської ради за надану можливість презентувати власні досягнення в бібліотечній справі та якісному впровадженні освітньої реформи НУШ.

Наталя Саціна, заступник директора ЗЗСО №13

Переглядів: 152 | Додав: nataliasatsina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: