Вітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Січень » 18 » Декада творчості "Я - атестуюсь!"
18:03
Декада творчості "Я - атестуюсь!"

З 06 по 17 грудня 2021 року в закладі проведено декаду творчості на тему: «Презентація роботи педагога над індивідуальною науково-методичною проблемою».

 

Мета – представлення власного педагогічного досвіду в різних формах, формування вміння коригувати професійну діяльність з урахуванням пропозицій колег та здобутків педагогічної науки та практики, поширення та презентація досвіду, аналіз роботи педагогів над індивідуальною науково-методичною проблемою.

У декаді взяли участь 6 педагогів закладу; проведено 7 відкритих заходів:

  • урок технологій в 11 класі (вчитель Мельничук Л.В.);
  • урок біології в 11 класі (вчитель Лавренюк Л.А.);
  • урок математики в 4-Б класі (вчитель Юган В.М.);
  • урок української мови в 10 класі (вчитель Чміль Н.В.);
  • заняття з елементами тренінгу в 5-А класі (соціальний педагог Суничук З.В.);
  • година спілкування в 4-Б класі (вчитель Юган В.М.);
  • урок англійської мови в 3-А класі (Попсуй Т.Ф.).

Педагоги використовували таку організацію освітнього процесу, яка найповніше розкриває зміст роботи над індивідуальною науково-методичною проблемою.

На заходах використовувались елементи ігрових, інтерактивних, інформаційно-комунікаційних, здоров’язбережувальних технологій, нестандартні методи НУШ; на початку проводилось емоційно-психологічне налаштування школярів; у ході - робота над поняттями, розвитком мовлення, логічного мислення, уваги, формувалось ціннісне ставлення до здоров’я та ін. Комунікація з учнями здійснювалась на засадах партнерства.

Узагальнена робота педагогів над індивідуальною науково-методичною темою буде презентована на міській виставці дидактичних і методичних матеріалів: Лавренюк Л.А. підготувала методичну розробку «Формування та реалізація ключових компетентностей здобувачів освіти на уроках біології (з досвіду роботи)», Мельничук Л.В. - «Мотивація навчальної діяльності як засіб формування життєвих компетентностей здобувача освіти НУШ (через призму позакласної роботи з трудового навчання)», Суничук З.В. - «Тренінг як одна з форм просвітницько-профілактичної роботи в освітьному закладі», Юган В.М. – «Вчись, досліджуй, співпрацюй – щодня до успіху крокуй!», Попсуй Т.Ф. - "Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, фантазії, творчості", Чміль Н.В. - «Формування креативно-емпатичних здібностей учнів на уроках словесності».

Аналізуючи проведену роботу, можна зробити висновок, що педагоги школи ефективно впроваджують ідеї досвіду, творчо працюють над індивідуальними науково-методичними проблемами. Мети декади творчості досягнуто.

Наталя Саціна, заступник директора ЗЗСО №13

Переглядів: 135 | Додав: nataliasatsina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: